Inbjudan till RAD’s årsmöte 2021

Årsmötet för Riksorganisationen för auktoriserade dramapedagoger hålls LÖRDAGEN DEN 27 MARS klockan 14.00 och med tanke på rådande läge hålls mötet online via Zoom. Du som medlem är välkommen att delta, vi behöver din anmälan senast den 19:e mars.

Skriv ditt namn och den mailadress du kommer använda på mötet till: kontakt@dramapedogen.se Årsmöteshandlingar kommer per mail senast två veckor innan mötet, i det mailet kommer även länken till mötet på Zoom.

Observera att det endast är betalande medlemmar som har rösträtt så passa på att betala in medlemsavgiften på BG 5246-3148. Vi ses!

Info från valberedningen: Vi i valberedningen letar efter en ny kassör samt ordförande som kan ta över vid årsmötet nu i mars! RAD har bland annat som uppgift att:*motta och behandla auktorisationsansökningar.* erbjuda medlemmar workshops.* arbeta med medlemsbladet Några RADer. Som ordförande står du som firmatecknare samt ansvarar för att kalla till möten. Kassörens uppgift är att sköta ekonomin, rapportera till auktorisationsansvarig när godkända ansökningar är betalade samt står som firmatecknare.Känner du att detta låter som något som passar dig?! Kontakta då valberedningen via:dramapedagogen_jessika@outlook.comFöreningens framtid ser dyster ut om dessa platser inte blir tillsatta! Vänligen valberedningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *