Workshop! ”Konstnärliga verktyg är pedagogiska!” 15-16 oktober.

Äntligen workshopdags igen!

Välkomna att anmäla er till workshopshelg med RAD och pedagogavdelningen i Fackförbundet Scen & Film.

Plats: Kulturskolan Stockholm (Lillåvägen 35, Bagarmossen)

Datum: Lördag 15 oktober kl 11-18 + middag, samt söndag 16 oktober kl 10-13.

Kostnad: 150 kr. I kostnaden ingår: Sopplunch, kaffe, fika, vegetarisk/vegansk middag.

Sista anmälningsdatum: 1 oktober. Anmälan sker till: anmalan@dramapedagogen.se. Ange ditt namn och eventuella allergier. Betala in avgiften till bankgironummer 5246–3148.

Kontakt vid frågor: pedagoger@scenochfilm.se

Konstnärliga verktyg är pedagogiska!

Ett av RADs viktigaste uppdrag är att sprida dramapedagogiken. Tillsammans med dem och er vill vi fundera kring hur vi gör det och till vilka vi gör det. Därför bjuds du in till en nätverksträff i Stockholm den 15–16 oktober 2022. Förhoppningen är att förtydliga hur drama kan användas i skolan och inom estetiska läroprocesser.

LÖRDAG

Vi har glädjen att låta er ta del av en workshop med Maria Nordlöw som är dans- och dramapedagog. Maria har lång erfarenhet av att undervisa i dans, drama, teater, estetiska läroprocesser och konstarter i samverkan, bland annat på SMI.

Efter workshopen delar vi erfarenheter och övningar och diskuterar om hur vi vill sprida de fantastiska verktyg som vi har till skolor. Målet är att sätta ihop ett utbildningsmaterial till fritidspedagoger och lärare.

På plats finns också representanter från pedagogavdelningen inom Fackförbundet Scen & Film för att svara på frågor och ta emot synpunkter inför den kommande sammanslagningen av Lärarförbundet och Lärarnas riksförbund. Detta då de flesta av medlemmarna i pedagogavdelningen är dubbelanslutna till Lärarförbundet.

För de som vill blir det en gemensam middag, AW och samkväm efter dagens aktiviteter. Start kl 18.00.

SÖNDAG

Vi sammanfattar våra tankar och förtydligar vårt mål: att nå ut med dramapedagogiken till fler.