Styrelsen 2022

KarinErika Johansson – Ordförande

Dramapedagog, danslärare mm. Bor i Stjärnsund i Dalarna, arbetar på Dramapedagogutbildningen på Västerberg.

Jack Dahlby – Ordförande/Sekreterare

Utbildad dramapedagog på Västerbergs folkhögskola och har läst lärarutbildning i svenska/sva. Precis avslutat drama C på Stockholms universitet. Jobbar för närvarande på teaterinriktningen på ett gymnasie i Stockholm. I RAD har jag ansvar för några RADer och för kontakt med utbildningarna.

Kicki Hammarberg – ledamot

Bor i Stockholm, arbetar för närvarande i grundsärskolan som klasslärare.
Utbildad dramapedagog vid Västerbergs folkhögskola, samt drama C i Gävle. Har en examen i Mänskliga rättigheter och är barn- och tonårsyogalärare.

Jag jobbade i Kulturskolan Stockholm i 17 år, men sa upp mig för två år sedan för att för att ge mig själv chansen att jobba mer med dramapedagogik inom estetiska läroprocesser, samt med fortbildning för lärare och förskolelärare samt med mitt nyvunna intresse: barn- och tonårsyoga.
Jag engagerade mig i RAD eftersom jag vill lyfta den ständigt aktuella frågan: Varför är dramapedagogik viktigt?
Jag är ledamot i RAD sedan 2020 och har delat ansvar för sociala medier, internationella kontakter och kontakt med dramapedagogutbildningarna.

Martin Sällström – ledamot

Jag har jobbat som dramapedagog i snart sju år och stortrivs i mitt yrke. Innan jag blev dramapedagog så utbildade jag mig till lärare för låg -och mellanstadielärare. Jag tyckte mycket om det med men jag upplevde att något fattades, ett sätt att lära ut kunskap mer kreativt. Jag utbildade mig till dramapedagog på Västerbergs folkhögskola.

Jag har jobbat med drama och teater innan jag blev utbildad dramapedagog med diverse olika amatörteatrar samt projekt och det var genom en teaterkurs jag höll i som jag blev övertygad om att dramapedagogik var något för mig.
Jag bor i Skoghall, som ligger straxt söder om Karlstad i Värmland.
Min dröm är att nå ut till så många som möjligt med dramapedagogik och dess många möjligheter. Detta hoppas jag kunna göra genom att vara mer aktiv i RAD men också genom att skapa tillfällen med människor runtomkring i Sverige.

Är en del av gruppen som har hand om web och sociala medier.