Styrelsen 2023

KarinErika Johansson – Ordförande

Dramapedagog, danslärare mm. Bor i Stjärnsund i Dalarna, arbetar på Dramapedagogutbildningen på Västerberg. I RAD så är KarinErikas anvarsområden bl a mejlkontakter och hemsida.

Jack Dahlby – Ordförande/Sekreterare

Utbildad dramapedagog på Västerbergs folkhögskola och har läst lärarutbildning i svenska/sva. Studerar drama D på Stockholms universitet. Arbetar för tillfället i en grundskola i Haninge. I RAD har jag ansvar bl a för några RADer och för kontakt med utbildningarna.

Mia Österhof- Kassör

Mia bor i Ronneby och är i vanliga fall projektledare på Kantor Sifo. På fritiden är Mia engagerad i amatörteatern i Ronneby. Förutom att ta hand om RADs ekonomi så ansvara Mia för facebooksidan tillsammans med Martin.

Martin Sällström – ledamot

Dramapedagog som är utbildad på Västerbergs Folkhögskola samt låg- och mellanstadielärare. Bor i Skoghall strax söder om Karlstad. Arbetar i Kulturskolan, på Karlstad teater och är verksam i flera olika projekt. I RAD är Martin en del av gruppen som har hand om web och sociala medier.

Ingrid Wirengren- ledamot

Ingrid bor i Mullhyttan, jobbar på SFI i Örebro och använder drama i språkinlärningen. Ingrid är en av redaktörerna för Några RADer.

Lova Lundin- ledamot

Lova bor i Stockholm och arbetar på Ingridskolan som dramapedagog. Lova är även ordförande i fackförbundet Scen&Films pedagogavdelning. Lova ansvarar för auktoriseringarna i RAD.

Susanne Åberg- ledamot

Nyvald ledamot. Sanne studerar till dramapedagog på distans på Västerbergs folkhögskola. Sanna bor i Kalmar och jobbar också som förskolelärare.

Miriam Echevierra- ledamot

Miriam bor i Gävle. Är dramapedagog från Peru och gick ut dramapedagogutbildningen på Västerberg 2023. I RAD jobbar Miriam bla med medlemskontakter.

Elsa Linn Karlsson Holmberg- suppleant

Elsa Linn har nyligen flyttat från Göteborg till Stockholm och vikarierar för tillfället på kulturskolan samt ägnar sig även åt egna kreativa projekt.

Lotta Berg Persson- suppleant

Lotta bor i Uppsala och jobbar som lärare i mellanstadiet.