Dramatoriet söker ny medarbetare!

Kom och jobba med oss på Dramatoriet!

Vi söker dig som är dramapedagog eller skådespelare med stort intresse för pedagogik och interaktivitet.

Dramatoriet driver hållbarhetskonceptet Energiagenterna, som syftar till att skapa engagemang i energifrågor på förskolor. En del av konceptet är interaktiva teaterbesök på förskolornas gårdar och det är till en av karaktärerna vi nu behöver förstärkning.

Om tjänsten:

– Pågår mellan 1 september – 27 oktober 2022.

– Tjänsten är på 80%, måndag-torsdag.

– Tillsammans med en kompanjon spela interaktiva teaterföreställningar på förskolor i Stockholms stad. Kvalifikationer:

– Dramapedagogexamen samt auktorisation från RAD eller erfarenhet av att som skådespelare arbeta interaktivt och pedagogiskt med yngre åldrar.

– B-körkort är fördelaktigt.

Som anställd hos Dramatoriet är du en viktig del av att verksamheten och vi värnar om personalens delaktighet och utveckling. Hos oss trivs vi med att samarbeta och har ett prestigelöst förhållningssätt till varandra, därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper vid rekrytering. Vi hoppas att du uppskattar gott kaffe, reflektionstid på arbetet och ibland gillar oväntade arbetsuppgifter pga händelser och tok. Vi förväntar oss att du delar vår värdegrund och vill delta i det aktiva arbetet för demokrati och hållbarhet. Dramatoriet har kollektivavtal.

Skicka din ansökan med personligt brev till magda@dramatoriet.se senast den 31 maj 2022, men gärna redan idag. Intervjuer och urval sker fortlöpande.

Dela gärna annonsen!

https://www.facebook.com/Dramatoriet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *